Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-

Audentia Petit Verdot. Wino wytrawne. Intensywna czerwona barwa. Wyraźne aromaty czerwonych owoców z nutami balsamicznymi oraz odrobiną mentolu. W smaku aksamitne, ułożone, o dobrej strukturze i zachwycającej kwasowości. Znakomita pozycja do dziczyzny, potraw z ryżem, serów. Nie podawać w temparaturze wyższej niż 18°C.
-

Audentia Sauvignon Blanc. Wino wytrawe. Wino wyprodukowane przy użyciu maceracji węglowej. Jasnożółty kolor z zielonymi niuansami. Intensywne aromaty owoców tropikalnych. W smaku delikatne, bardzo orzeźwiające. Znakomity aperitif a także do tapasów, ryby, owoców morza, potraw z ryżem.
-

Feudo Arancio Grillo. Wino wytrawne. Wino oddające charakter sycylijskiej odmiany Grillo. W aromacie wyczuwalne tropikalne owoce, takie jak mango i papaja, w połączeniu z nutą jaśminu i białych kwiatów. Wino wyważone, harmonijne, o delikatnej kwasowości. Rekomendowane do owoców morza, białego mięsa, carpaccio, pieczonej ryby, makaronów i warzyw. [NAGRODY] – 89 pkt. Wine Enthusiast, Gold Medal – Mundus Vini, Bronze Medal – International Wine Challenge, Bronze Medal – CWSA (China), Silver Medal – Sommelier Wine Awards. GOLD MEDAL – 2020 Frankfurt International Wine Trophy.
-

Wino wytrawne. To intensywnie owocowe, bogate na podniebieniu białe wytrawne wino powstało z gron szczepu Chardonnay wzrosłych w chilijskiej dolinie Curicó. Zachwyca słomkowo-żółtą barwą oraz aromatem egzotycznego mango i moreli z niuansem wanilii, uzyskanym dzięki leżakowaniu w beczkach z francuskiego dębu.
-

Wino wytrawne. Pełne aromatów owoców tropikalnych, takich jak marakuja i grejpfrut, obok świeżych smaków czarnej porzeczki i ziół. Wyraziste, wypełniające usta wino o długim, orzeźwiającym finiszu. Wino dojrzewało na osadzie w tankach ze stali nierdzewnej. Idealne jako aperitif lub ze świeżymi owocami morza, takimi jak małże czy ostrygi.